Bir insanın karakteri sesinin tınısında gizlidir, ve dinlemesini bilene hiç bir şey gizli değildir.
╚►Zişan Karamazi◄╝
Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kaç defa kaç defa !!!... Çöl kumlarında senin kokunu aradım Gönül dağıma ferman çıkardım.. Her bir taşın altında seni aradım., Dolaştım Cihanı sen diye yaşlandım Aklımı yitirdim Mevlamı unuttum.. Sen diye diye, her iki dünyamdan oldum. Beyaz gelinliğinde ey cananım... Kıpkırmızı kuşak oldum.. Her soluma dönüp baktığımda .... Kolumu boş,kendimi yalnız yürür buldum..
Kaç defa kaç defa !!!... Yine düşüreceksin beni kanatlarında.... .....yoruma değer bulduğum paylaşımın sahibini kutlarım............. . . .
kesinlikle insanlardaki sestonu mimik hareketleri o insanın içinde bulunduğu ruh halini, sesindeki korkuyu heycanı tedirginliği herşeyi meydana çıkarır güzel ve isabetliydi tebriklerimle
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.