(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
EVET bir bile bilsek biz erkek kadınların dövülüp,sövülüp,horlanıp hırpalanmak için değilde,sevip koklanmak için olduklarını,onlar olmazsa bizim bu dünya varlığımızın sonu olacağını...Kadınlarında şunu anlamaları gerekiyor.Erkeği Tv kumandası gibi değilde velinimeti olarak,o olmasa onu koruyup kollayıp gözetip okşayan maddi ve manevi her türlü ihtiyaçlarını gideren evini direği olduğunu idrak edebilse hiç bir sorun kalmayacaktır.. Halbuki evin direği çökerse onunda o enkazın altında öleceğini bilmesi gerektir... Huzur ve mutluluk içinde yaşamak dileklerimle
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.