Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Zişan Karamazi
Zişan Karamazi

Fütursuz Olmalı

Yorum

Fütursuz Olmalı

( 7 kişi )

3

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1551

Okunma

Fütursuz Olmalı

Fütursuz Olmalı











Önce dünyayı unutmalı
Sonra mutluğu yutmalı fütursuzca
Ve alacağımız her nefes çılgınlık olmalı.

╚►Zişan Karamazi◄╝

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Fütursuz olmalı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fütursuz olmalı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fütursuz Olmalı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
16.9.2014 20:59:53
5 puan verdi
söylemesi kolayda çılgınlık yalnız başına bir anlam ifade etmiyor ki...
ilgiyle okuduğum kısa fakat anlamlı mısralardı tebrikler
Şair Yürek
Şair Yürek, @sair-yurek2
16.9.2014 15:49:41
5 puan verdi
Önce dünyayı unutmalı
Sonra mutluğu yutmalı fütursuzca
Ve alacağımız her nefes çılgınlık olmalı.

harika bir özdeyiş
tebriklerimle
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
16.9.2014 15:30:35
5 puan verdi
çılgınlık olsun da

yadırganmaya da bir çare lazım
mutlulugu bedava elde eden ınsanlar

hep parasıyla hukumdar olana yenık düşerler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL