Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Nevin subaşı
Nevin subaşı
VİP ÜYE

Ovada haziran muştusu

Yorum

Ovada haziran muştusu

( 12 kişi )

3

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

818

Okunma

Ovada haziran muştusu

...




Sabısızlığını seviyorum ellerinin
ümidin arkadaşlığını
kendimle dalaştığım o dağa çıkmayı her sabah
hatırlamayı yaşamın tazeliğini
konuşmayı sökmemiş bir bebek gibi kök salmayı yanıtsız sorulara
ve bir savaşçı kolaylığı içinde sürülmeyi namluya
kulağı dikişli 21.yy için
kenger toplamayı doğuda
seviyorum...









...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (12)

5.0

100% (12)

Ovada haziran muştusu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ovada haziran muştusu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ovada haziran muştusu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
orfeo
orfeo, @orfeo
16.5.2013 22:25:54

Çok pastoral şiir olmuş ;)
Irmak Eriş
Irmak Eriş, @irmak-
16.5.2013 20:41:24
5 puan verdi
o yara dikiş tutmuyor artık...



olması gerektiği gibi

şiir budur
Simray Simay
Simray Simay, @simraysimay
16.5.2013 19:33:34
Tek kelime; enfes.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL