Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
cennetkuşu
cennetkuşu

sende ne var ki?

Yorum

sende ne var ki?

( 3 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1109

Okunma

sende ne var ki?

Uykularım kaçıyor alışamadım yaptığına
Duam yok yar beddua bıraktın ardında
Dilerim hiç bi yolun varmasın artık bana
Ben yaşamaktan vazgeçtim sende ne var ki?

İçim acıyor…Tarifi yok bu acının
Ömür bitti sanki son anlarındayım hayatın…
İntiharın eşiğindeyim silinsin tüm hatıraların
ben canımdan geçtim sende ne var ki?

Uğruna ne acılara alıştım kimse bilemez
Ayrılırken felç getirdin dizime artık sana gelemez
Bitti,yazıyor parmaklarım istesen de silinmez
Ben sevdamdan geçtim sende ne var ki?
^cENNET kUŞU^

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sende ne var ki? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sende ne var ki? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sende ne var ki? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Mahir Ulaş
Mahir Ulaş, @mahirulas
2.3.2013 16:50:13
5 puan verdi
işte yüreğin hüzünü.
uzanmış dizelere,
kimbilir ne çoktu yandığı ateş,

kaleminiz daim olsun ,
saygımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL