Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ömer Fâruk İPEK
Ömer Fâruk İPEK

SERSERİ

Yorum

SERSERİ

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

782

Okunma

SERSERİ

Aklı bile kıt onun: "ne bilsin bilmişliği"
Henüz akı karadan fark etmeyen o Fâruk.
Kimler kaybetmiştir ki o bulsun şairliği;
Onu kutsal göreve uygun görmedi buyruk...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Serseri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Serseri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SERSERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ERKAN ÇELİKOL
ERKAN ÇELİKOL, @erkancelikol
28.12.2012 04:31:05
Üzülme Faruk, sen hiç olmazsa yeni olduğunun farkındasın :)) Burada eski de olsa şiirden bihaber insanlar şairimdiye geziniyor ;)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL