Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Nermin Halil
Nermin Halil

“SƏNİNƏM”

Yorum

“SƏNİNƏM”

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1647

Okunma

“SƏNİNƏM”


Sən demə sehirmiş, büyülü aləm,
İnsanı sevməyə sövq edən bir dəm.
Əgər bilsəydim ki, çəkərəm mən qəm
Cəsarət eyləyib sevməzdim belə.

Sən demə sevməyən at oynadırmış,
Sevənsə özünə məzar qazırmış.
Mənimsə baş daşım çoxdan hazırmış,
Üstünə qısaca “Səninəm” yazılıbmış.

Ancaq bu sözləri bir duy sevgilim;
-Bir daha dünyaya gəlsəydim yenə,
Bütün bu əzabı çəksəydim belə,
Yenədə sevərdim, yaşardım səni.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
“sƏninƏm” Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz “sƏninƏm” şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
“SƏNİNƏM” şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞÛRZAN
ŞÛRZAN, @s-rzan2
27.4.2012 19:23:27
ne güzeldi...yüreğinize sağlık
selam ve duamla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL