Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Aforizma
Aforizma

karlar hiç erimeyecekmiş gibi

Yorum

karlar hiç erimeyecekmiş gibi

( 3 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1087

Okunma

karlar hiç erimeyecekmiş gibi

Eskişehir,
beyaz bir sayfa açıyor
bu gece...
gökyüzü lapa lapa düşüyor
eşsiz bir bir melodi fısıldıyor
rüzgarlar...

bembeyaz düşler kuruluyor
bu gece...
Eskişehir,
beyaz bir sayfa açıyor
bu gece...
bir şeyler anlat ister gibi...

çare olsaydı eğer
gücü yeterdi
atılan bira şişelerinin
şarap şişelerinin
yıllar sonra buz tutan porsuğu kırmaya...
Eskişehir,
haykırıyor
anlayana...

bu gece
örtülüyor beyaz örtüyle
tüm
yalanlar
günahlar
kusurlar...

Eskişehir,
beyaz bir sayfa açıyor
bu gece...
hiç bir şey olamamış gibi...
Eskişehir,
büyülüyor
bu gece...
karlar hiç erimeyecekmiş gibi...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Karlar hiç erimeyecekmiş gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karlar hiç erimeyecekmiş gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
karlar hiç erimeyecekmiş gibi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL