Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
chat_in_fb
chat_in_fb

ÖYLE BİR DALGINLIK

Yorum

ÖYLE BİR DALGINLIK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

976

Okunma

ÖYLE BİR DALGINLIK

DALGINLIĞIMDASIN,
DALGINLIĞIMDA.

DALGINLIĞIM,
ÖYLE BİR DALGINLIK.

BEN ŞİMDİ DALGIN
DA, YAPAYALNIZLIĞIM,
YAPAYALNIZLIK

YALNIZ
SEN VE BEN
DALGIN.

KONUŞMAK KONUŞ KONUŞAMAMAK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Öyle bir dalgınlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle bir dalgınlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖYLE BİR DALGINLIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL