Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Ahmet Kastancı
Ahmet Kastancı

Kahverengi Gülümseyiş

Yorum

Kahverengi Gülümseyiş

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

883

Okunma

Kahverengi Gülümseyiş

Senin kadar güzel olamadı,
Gülümseyemedi bile hiçbir kadın..

Dudakların,
Kırmızıyı sevdirdi renksizliğime.
Yanakların,
Gamzeleri meydana getirmek için vardı yüzünde..
Küçücük bir çene,
O çenedeki tatlı çukura düşürüyordu beni;
Dudaklarının mutluluk dolu kıvrılışları..
Dişlerindeki beyaz cennet saflığı,
Temizdi, masum ve içten..
Adeta,
Gülümsemek için yaratılmıştın sen,
Gözlerin de öyle..
Allah tarafından,
Dudaklarınla sınırlanmamıştı çünkü bu eylem..

Gözbebeklerini,
Çocuksu kirpiklerin gıdıklıyordu rengini
Ve kahverengi gülüyordun sen,
Kahverengi..

Ahmet Kastancı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kahverengi gülümseyiş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kahverengi gülümseyiş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kahverengi Gülümseyiş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL