Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Ahmet Kastancı
Ahmet Kastancı

Kırık Bir Çerçeve

Yorum

Kırık Bir Çerçeve

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

794

Okunma

Kırık Bir Çerçeve

odamdan içeri girdim
ve resmin yerdeydi...
cam açık kalmış
esen rüzgarla da düşmüş
küfrettim!

kırık bir çerçevenin içinde
kırılan camlara rağmen
sağlam kalan gülümsemen
hâlâ gülebiliyordun...

dayanadım o gülüşe
yerden aldığım an öptüm
dudaklarım kanadı
batan camlarını yalnızlığımla ayıkladım.
artık sevmediğini de o zaman hatırladım...
evet, sevmediğini
hatta gittiğini...
ağladım
çünkü anladım özlediğimi.
bu özlemi öldürmek için de
resmini yakmam gerektiğini...
ama yakamadım...
bakıp bakıp ağladım
çerçeveyle beraber bende kırılmıştım
kanadım...

Ahmet Kastancı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kırık bir çerçeve Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kırık bir çerçeve şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kırık Bir Çerçeve şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL