Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
AGRA
AGRA

münzeviyim

Yorum

münzeviyim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1334

Okunma

münzeviyim

münzeviyim

Münzevi bir soru işaretiyim
Duygularımın sıcaklığı
Baharı hissetmeyen
yalnızlığımın sarhoşluğundan etkilenmiş olmalı,
ve bir mavi tren gibi
istasyonu karanlık olan
ince uzun dehlizlerde uyukluyorum hep,
bu dehlizler bomboş ve hüzün
gelen gideni yok,
iki çift kelam edeni yok,
sorarsan beni
içimdeki münzevi meridyene sor
sorarsan beni,
içimdeki kaçakçıya sor
hergün kaç defa mayına basıyor,
ben bile unuttum gayri,
seni tatmin etmez biliyorum ama üç güne kalmaz kederden öldürür,
beni öldürdüğü gibi..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Münzeviyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Münzeviyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
münzeviyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL