Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Altun
Altun

BEN

Yorum

BEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1148

Okunma

BEN

BEN



Ben öğretmenimin doktor kızı,
Babamın hanım kızı,
Annemin şair kızı,
Ninemin biricik kızı,
Kardeşlerimin sevgili ablası,
Ben abimin can kardeşiyim.
Ben arkadaşımın dert ortağı,
Şiirlerimin yaratıcısı,
Kitaplarımın vazgeçilmez bir parçası,
Hayatın siyah beyazıyım,
Ben hastalarımın dermanı,
Küçüklerimin ders kaynağı,
Büyüklerimin şaşkınlığı olmak istiyorum.
Ben Canan Tan,
Ben Nazım Hikmet,
Ben Ahmed Arif,
Ben Yunus Emre,
Ve ben, daha nicesi ,
Bilinmeyenlerin de ötesi olmak istiyorum.

ALTUN VURAL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL