Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
basakuru
basakuru

BEN ŞİMDİ HAKİM MİYİM SENDE?

Yorum

BEN ŞİMDİ HAKİM MİYİM SENDE?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1137

Okunma

BEN ŞİMDİ HAKİM MİYİM SENDE?

Sen şimdi, uyuyorsun

Masumiyet hakim kirpiklerinde

Ne rüyalar görüyorsun kim bilir

Ben de olmalıyım içinde.



Sen şimdi, gülümsüyorsun

Parıltılar gözlerinde

Ne düşünüyorsun kim bilir

Beni de düşünmelisin gönlünde.



Sen şimdi, üzülüyorsun

Kirpiklerin yanaklarında gölge

Kim kırdı seni kim bilir

Ben de yüreğimde olmalı ellerinde.



Sen şimdi, geliyorsun

Rüzgar esiyor beyaz gömleğinde

Ne acelen var kim bilir

Bana da gelebilmelisin, istediğinde.



Sen şimdi, sarılıyorsun

Güç, sıcaklık bedeninde

Ben de tutunuyorum kim bilebilir

Acaba, Ben şimdi hakim miyim sende ?

BAŞAK KURU

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben şimdi hakim miyim sende? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben şimdi hakim miyim sende? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN ŞİMDİ HAKİM MİYİM SENDE? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL