Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
kırmızıkurbağa
kırmızıkurbağa

Neylemeli?

Yorum

Neylemeli?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1076

Okunma

Neylemeli?



hayellerim var benim
suskun, hırçın
köşesinde yüreğimin..
yalnızlıklarım var
karanlık korkak
aksine sevdamın...
umutlarım var
bir yildiz renginde
gecenin mahsum
uzağında yaşadıklarımın...
ve şimdi düşüncelerim var
büyüklüğünde denizlerin
özgür,dalgalı
neylemeli bilmem
gölgesinde geçmişimin...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Neylemeli? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neylemeli? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Neylemeli? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL