Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Mehmet Emin Karademir
Mehmet Emin Karademir

***DÜN GECE***

Yorum

***DÜN GECE***

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1600

Okunma

***DÜN GECE***

***DÜN GECE***

Bir haber aldım dün gece
Umutlarım bitmiş
Gecelerim yorgun düşmüş öfkeme…
Bir haber aldım dün gece
Ağlayan gözlerim
Bir daha dinmeyip sel olacakmış…
Bir haber aldım dün gece
Seni sana anlattığım dillerim
Bir daha konuşmayacak anlatamayacakmış…
Bir haber aldım dün gece
Sırtından vurdum affet diye
Duygularınla oynadım unut diye…
İhanet haberini aldım dün gece
Sevdiğim terk etmiş beni
Yaşayan ölü olmuşum o gece


Mehmet Emin Karademir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
***dün gece*** Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ***dün gece*** şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
***DÜN GECE*** şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
adrenalinaz
adrenalinaz, @adrenalinaz
7.3.2010 22:29:43
seni sevmiyormuş demek boşver sitem dolu seslenişti yüreğinize sağlık kaleminiz daim olsun
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
28.2.2010 02:04:57
mehmet emin bey,yüreğinize sağlık güzel bir şiir okudum sayfanızda kutlarım saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL