Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Oğuz Can Hayali
Oğuz Can Hayali

Kara Zurna 14

Yorum

Kara Zurna 14

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

729

Okunma

Kara Zurna 14

Vazgeçtim kendimi hırpalamaktan.
"- Barış!" dedim, barıştım Çelişkilerimle.
Ne Çomak sokmak, ne de Çelme Takmak hem;
"- Bana ne, di mi ya, El’in Kel’i. Kafamda bir Kıl -Saç bilem yok iken,
Merhem!"

Zaten
Radyo’ da, Medya’da, Gazete ve Sokaklarda küpür-küpür İnsanlar;
"Hey! Trinam, Tri, Tri, nam.
Sev! Trinam, Trinam!" Şarkılarını söylerken;
"- Bana mı kaldı seni kurtarmak,
Dünya?"

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kara zurna 14 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kara zurna 14 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kara Zurna 14 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Elif Masal
Elif Masal, @elif-masal
9.11.2009 10:20:54


Zaten
Radyo’ da, Medya’da, Gazete ve Sokaklarda küpür-küpür İnsanlarım;
"Hey! Trinam, Tri, Tri, nam.
Sev! Trinam, Trinam!" Şarkılarını söylerken;
"- Bana mı kaldı seni kurtarmak,
Dünya?"
tek başımıza dünyayı kurtarmak mümkün değil ama elimizden ne geliyorsa yapmalıyız bak bir şiirle bile çok şey anlatmışsınız yüreğinize saglık..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL