Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Vaha Sahra
Vaha Sahra

Kumpas

Yorum

Kumpas

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

811

Okunma

Kumpas






ne çabuk harcandı beyaz
siyahın çamuruyla

gezdirirken üzerinde kir tabakalarını
bir deli çığırtkanlığında yedi gök
göbeğinde aleni ceviz kıran
yosma alem

ısırgan otu gölgesinde
şeytana kumpas
kaşığında salyangoz
yalanan kaç kör
öküze bakan




2009-05-02 23:56

Sude Nur Haylazca

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kumpas Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kumpas şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kumpas şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL