karadenizin çağrısına uydum bugün taşların yosun tuttuğu kıyılarında, bulutların hışmına aldırmadan, Serin maviliklerin kucağına atılsam iliklerimde duysam mutluluk şarkılarını deniz kızlarının düşüncesi çeldi gönlümü koştum denize kara bulutlar arasında renk renk gökkuşağı göz kırptı bana güneş
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
karadenizin çağrısına uydum bugün taşların yosun tuttuğu kıyılarında, bulutların hışmına aldırmadan, Serin maviliklerin kucağına atılsam iliklerimde duysam mutluluk şarkılarını deniz kızlarının düşüncesi çeldi gönlümü koştum denize kara bulutlar arasında renk renk gökkuşağı göz kırptı bana güneş
Çok güzel dizelerdi üstadım.Kutlarım...Yüreğinize sağlık.Sağlıcakla kalınız.
Karadeniz öylesine vefalıdır ve öylesine sevgi doludur ki. Yter ki ona bakmayı ve ondan ne beklediğimizi söylemeyi iyi bilelim. Yoksa sevgisiz ise bakışlar o zaman da hışmından korkalım. Bir kararttımı yüzünü o zaman kurtuluş yok demeketir.
Karadenizli olanlar iyi bilir karadenizi. O nedenledir hep sevgi ile ona bakışı.
Çok özel bir şiir ve anlatım. Kutluyorum kaleminizi ve saygılar yüreğinize. Yüreğinizin hep karadeniz gibi güzel bakması ve güzlelikleri görmesi dileği ile
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.