Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
pervanem
pervanem

-Başlıksız-

Yorum

-Başlıksız-

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1172

Okunma

-Başlıksız-

-Başlıksız-

Gülüm geldi; yelim seldi: segah yaktı bu şehrim
Canım geldi; zaman seldi; segah yaktı bu şehrim

Kızıl gonca avaz yaktı, dudak aşkı ateşler
Işık tuttu; güzüm güldü; segah yaktı bu şehrim

Sözüm aşkla tutuşmuştu, dilim yâri örerken
Acım dindi; hüzün çöldü; segah yaktı bu şehrim

Zehir bâde eriyordu, içim yârla dolarken
Güneş nurdu; özüm güldü; segah yaktı bu şehrim

Nehir yansa, deniz sussa, akar canda alevler
Hecem aşktı; gecem dildi; segah yaktı bu şehrim

( me fâ î lü / me fâ î lü / me fâ î lü / fe û lün / )

. - - . / . - - . / . - - . / . - - /

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
-başlıksız- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz -başlıksız- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
-Başlıksız- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kocakurtsoylum
kocakurtsoylum, @kocakurtsoylum
8.12.2008 19:05:25
Kutluyorum.
"Bayramlar bayram ola"
Selam ve sevegilerimle
hiddeti
hiddeti, @hiddeti
8.12.2008 18:19:22
USTACA VE GÜZEL BİR ŞİİR.

TEBRİKLER ŞAİR.

SELAM VE DUA İLE.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL