Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Yiğit Metin Sevindik
Yiğit Metin Sevindik

Ey Ayışığı

Yorum

Ey Ayışığı

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

4,5

Puan

37

Okunma

Ey Ayışığı

Ey ayışığı, bir hâlimi sor
Geceler uzun, yürek yorgun
Sustumsa kabahati bende sanma
Yıpraktan sustum, içim kırgın

Ey ayışığı, düş oldum ben
Ne akşamım var ne sabahım
Bir göl gibi durgun kaldım
Derinimde bin ahım

Ey ayışığı, tanık ol
Kimse bilmez ne çektiğimi
Gülen yüzüm aldatmasın
İçimde saklar yükümü
Yiğit Metin Sevindik

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Ey ayışığı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey ayışığı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ey Ayışığı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL