Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Yiğit Metin Sevindik
Yiğit Metin Sevindik

Yiğitler Bilirim...

Yorum

Yiğitler Bilirim...

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1892

Okunma

Yiğitler Bilirim...

______
Yiğitler Bilirim...
Şiirler bilirim,
hasret yüklü,sevdaya .
Türküler bilirim,
yangın sevgiliye,
Zindanlar bilirim,
özgürlük türküsü söyleyen.
HALİL’LER bilirim,
sevdalı, KANTAR yürekli,
Baş koymuş yoluna,
sevgilinin,
Yiğitler bilirim gene,
sırasını bekleyen,
gülen gözlerle,
ölüme,
merhaba diyebilen.
Şehitler bilirim...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yiğitler bilirim... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yiğitler bilirim... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yiğitler Bilirim... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL