Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Evrencikli
Evrencikli

BENİ HEP ÖYLE HATIRLA

Yorum

BENİ HEP ÖYLE HATIRLA

( 3 kişi )

4

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

130

Okunma

BENİ HEP ÖYLE HATIRLA

BENI HEP ÖYLE HATIRLA

Beni hep öyle hatırla olur mu?
İlk gördüğün gün gibi
Hani sen..
Hani sen birden başını döndürüp
Öyle bakmıştın ya
Başım dönmüştü heyecandan


Beni hep öyle hatırla olur mu?
İlk öpemediğim gibi seni
İlk elini tutamadigim gibi
Sana bir türlü sevdiğimi söyleyemediğim gibi
Beceriksiz korkak,
Acemi bir aşık gibi hatırla

Yağmurlu bir havada
Halk otobüsünden inip
Elimde şemsiye olduğu halde
Heyecandan açmayı unutmuştum hani
Sırılsıklam ıslanmıştık
Sen yağmurdan,
Bense aşktan ıslanan ahmak
Öyle hatırla beni olur mu?

Cebimde hiç param yokken
Dogum gününde boş arsadan topladığım
Ve sana veremediğim
O bir deste papatya ile hatırla..
Bilirsin bir çiçek dünyalara değer
Halbuki sana o gün,
Seni ne kadar çok sevdiğimi söyleyecektim
Seviyor, sevmiyor yaptığımda
Sevmiyor çıkmasaydı eğer..




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Beni hep öyle hatırla Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni hep öyle hatırla şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİ HEP ÖYLE HATIRLA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aşık-ı boğaz
Aşık-ı boğaz, @asik-ibogaz
30.9.2025 20:37:01
5 puan verdi
Güzel dizeler tebrikler hocam saygılarımla.
Etkili Yorum
kundakçıoğlu
kundakçıoğlu, @kundakcioglu
30.9.2025 11:41:43
Üstat

İnsan yaşamı boyunca tesadüfler var olacaktır Tesadüfleri ateşleyen umutlarımızdır Umut ederiz umutlanırız şiir yazan ve seven olarak yazacağımızdan da geri kalmayız söylemimiz ve eylemimizden asla vazgeçmeyiz biliriz ki vazgeçersek kaybederiz istisna bazen kaybetmek için vazgeçeriz çiçek gül vermek gülüvermek güzel bir davranışta bu şehirde Necip diye bir kardeşimiz vardı alkol alınca" Alan gidiyor" diye nara atardı toprağım bol olsun alan gidiyor o yüzden kendi adıma onun adına toprağa bir ağaç toprağa bir fidan veriyor onu koruyorum Yaş kemale erince değişiyor insan.

Saygı ve selam ile.
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
30.9.2025 10:39:57
5 puan verdi
Beni hep öyle hatırla olur mu?
İlk gördüğün gün gibi
Hani sen..
Hani sen birden başını döndürüp
Öyle bakmıştın ya
Başım dönmüştü heyecandan

tebrik ediyorum çok güzel bir anlatım
Güneşin Kızı Zehra
Güneşin Kızı Zehra, @gunesinkizi1
30.9.2025 10:30:04
5 puan verdi
Saf bir aşkın ilk heyecanlarını anlatıyor şiir; bakışlarda, yağmurda, papatyada saklı kalan masum duygularla hatırlanma isteği var.
Beğenerek okudum.
Kaleminize yüreğinize ve emeğinize sağlık.
Saygılarımla esenlik dilerim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL