Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Evrencikli
Evrencikli

EVRENCİK

Yorum

EVRENCİK

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

139

Okunma

EVRENCİK

EVRENCİK

EVRENCİK

Bir şey var bu köyde
Anlatamadığım,
Suyundan mı, havasından mı bilmem
Ya şair yapıyor adamı
Ya da ‘’Leyla’’
Biraz ayrı kalsam
Yüreğim kanıyor
Artık eminim
Ormancı gece yatağından kalkıp
Su deposuna hacmen yüzde beş, on
Bir şey katıyor.

Ersan Erten / 26.06.25

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Evrencik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Evrencik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EVRENCİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL