Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hulyaperest
hulyaperest

hummalı bir söylence

Yorum

hummalı bir söylence

0

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

173

Okunma

hummalı bir söylence

hummalı bir söylence



yabanıl bir sessizlikle geçiyoruz
hummalı bir söylencenin içinden
camdan danteller örüyor
küçük elli bir kız
ellerini kanatmadan örüyor
ezberden örüyor
ezberden bir neş’eyle
besbelli
ağlarken hiç görmemiş annesini
görkemlidir elbet masum olan
yıldızlı bir temmuz gecesi gibi
göz kamaştırdığını bilmez
gül hasadına gidiyor
saydam entarili kadınlar
sonunda iyilerin kazandığı
meseller anlatıyor birisi
hangisine dönüp baksan
diğerlerinden daha güzel
burası neresi
kim bu kadınlar diye soruyorum
uzun bir bekleyişin
ansızın belirişi diyor
süt sızıyor kabuk bağlayan yaralarından
yabanıl bir şaşkınlıkla izliyorum
iddialı bir söylenceye dönüşüyor duruşu

bir zalim tövbe ettiğinde
yaktığı bütün ateşler söner

hulyaperest

(onsekiztemmuz2025)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hummalı bir söylence Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hummalı bir söylence şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hummalı bir söylence şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL