Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Yldrim
Yldrim

Veda

Yorum

Veda

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

154

Okunma

Veda

Ayrılık ateşi yaktı sinemi,
Düştüğüm çukura veda bu veda.
Kırıldı umudum, büküldü belim,
Sığındığım limana veda bu veda.

Geçmişin hayali doldu gözüme,
Yaşanan o güne veda bu veda.
Umutsuz bir yolcu düştü peşime,
Vardığım menzile veda bu veda.

Yüreğimde sızı, dilimde figan,
Ettiğim duaya veda bu veda.
Aşkınla yandım, oldum perişan,
Bulduğum şifaya veda bu veda.

Yüreğimde yangın, gözümde yaşlar,
Sığındığım göle veda bu veda.
Kırıldı kanadım, uçamaz kuşlar,
Tutunduğum tele veda bu veda.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Veda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Veda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Veda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul Seyyah
Kul Seyyah, @kul-seyyah
6.5.2025 06:21:20
5 puan verdi
Güzel ve uyumu tam olan ve kurgusu kusursuz bir şiir. Tebrik ediyorum ve yürekten kutluyorum sizi. Selamlar saygılar. Hayırlı sabahlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL