Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Mhmmt Erdğn
Mhmmt Erdğn

sınırda kalanlar ,

Yorum

sınırda kalanlar ,

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

248

Okunma

sınırda kalanlar ,

bir ömrün sınırı nedir
gözlerinde oturup seyrediversem ,
güzelliğin içinde ne renkmiş bu kainat
yada kendi halinde oturupta gecenin
evhamını anlasam güneşin gidişinde ne vardı da bu defa
geride acı çeken bir insanlık bıraktı
ilk insanın ki gibi değil ama aynı duygudur ölecek son insanın mezarsız kalışı
bu ruh halinde olan bir çiçeğe rastladım
rengi dahi değişmemiş toprak ile aynı renk
büyümemiş güneşin gözlerine bakarak
belli yapraklarında birikmemiş hiç yağmur
sanır ki kökü çıksa ayaklanıp koşacak
doğduğu bu toprakta öyle yabancı kalmış
öyle garip kokusunu ölü ozanlar bilir
zaten koptuğunda kıyamet bir tek o anlamayacak bir şeyler olduğunu


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sınırda kalanlar , Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sınırda kalanlar , şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sınırda kalanlar , şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL