Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Özlem_SABA
Özlem_SABA

ARARIM SENİ

Yorum

ARARIM SENİ

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

85

Okunma

ARARIM SENİ

ARARIM SENİ

Özlem SABA’nın Şiir Kitapları;

Münferit Aşklar, Aşk Kadından Öğrenilir, Beklenen Sevgiliye, Hoş Geldin Sevgilim, Güzel Uğurla Beni, Gül Bahçem, KertenKelebek Şiirler, Aşkımdan Vurdular, Gül Kurusu Ölümler

Bir Deniz
Ne kadar büyüyebilirse bir balığın ağzında

Bir çocuğun gözlerinde kaç damla göz yaşı tutunabilirse hayata
Yere çakılmadan
Dizi kanamadan

Kaç şehir eskitilirse izine bulmaya

Kaç iklimden geçilir
Kaç çiçek eskitilirse
Bir tutam kokunu almaya

Kaç dudak
Kaç nefesten geçilirse
Tek bir sözünün vuruğuna

İşte o kadar
O kadar işte

Düşmüşüm ayağının turabına
Gezer dururum seni

Özlem SABA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ararım seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ararım seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARARIM SENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL