Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
bulut kara
bulut kara

Aşka Da Gider Yaparım...

Yorum

Aşka Da Gider Yaparım...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

877

Okunma

Aşka Da Gider Yaparım...

Sus(tu) dil kapandı göz
Kaş kalktı (düş)tü bakış
Nedir bu yürekte ki iç yakış!
Korkmuş (el)ler sineler mahşer gibi.

Üç vaktin huzuruna ermek var derken
Uzun sürer daha da bu kaçış
Bir gül koklamaya artık nefes yetmez
Düşür parmaklarından uçsun siyah mendil
Senin yerine martılar sallasın elini
Palamarlar çözüldü uçlarım tutamaz
Muhannete kalmaz aşkta ihtiyaç
Yeşile çalmıştır gözler ağlasa damla tutmaz

Mutsuzluğa sürüklenmen budur bil ki
Sensiz kalan yakarışlarım da bitmekte
Gündüz uykularından da geçtim
Zoru başarır ve inadına yaşamaya devam ederim
Ukdelerimi çevirdim orospu bohçasına
Ben bu gönlü Kerhane de ederim
Ruhumu mestane eder
Gözlerden esrar gibi geçerim

Düşüşlerimde buldum kendimi
Gurur olmaz bu yolda
Ben giderim yenisi vardır arkada
Kokular asılı kalır hava da...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşka da gider yaparım... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşka da gider yaparım... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşka Da Gider Yaparım... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL