"akıl...sevecenlik...cesaret...bunlar insanın, dünyanın her yerinde kabul edilmiş üç manevi değerdir." (confucius)
Mümin Düzenli
Mümin Düzenli

SEN ŞİİR SANIRSIN

Yorum

SEN ŞİİR SANIRSIN

( 5 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

840

Okunma

SEN ŞİİR SANIRSIN

Dertlerimi yükleyip koca bir şişeye,
Ben içimi dökerim, sen Şiir sanırsın.
Omzumda sevda yükü, kıvrılıp köşeye
Hüzünlere çökerim, sen Şair sanırsın.

Çok seven sevdiğinde, bulur olmuş bir kulp
Güzel gören gözlerde fer olmuş yalanlar.
Cüssesine bakmadan, ışığından korkup
Ateş böceklerini yer olmuş yılanlar.

Sözüyle kitleleri ayağa kaldıran
İşleyen demirleri pas tutuyor artık.
Gece kurtla bir olup kuzuya saldıran
Sabahında çobanla yas tutuyor artık.

Ne garip oldu dünya, değişti bak her şey
Kulun Allah kuluna hiç sabrı kalmadı.
Hangisini söylesem, farketmiyor bir şey
Boşa koydum dolmadı, dolusu almadı.

Yavuz DOĞAN abime en derin saygımla...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sen şiir sanırsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen şiir sanırsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN ŞİİR SANIRSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL