Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Oğuz Can Hayali
Oğuz Can Hayali

KARA ZURNA (80)

Yorum

KARA ZURNA (80)

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

477

Okunma

KARA ZURNA (80)

Sormak istediğim bir soru;
“Polis ezan okurmu?()
Okur!
Elinde mikrofon, Polis arabası yanında,
Arabanın hoperleründen, Polis üniformasıyla?
Türkiye burası tabiki olur!

Avaz-avaz ezan okuyan kişi,
bir Hafız,
kötü niyetsiz ve pervasız
hemde Trafik Polisi!
Caddede böylece yönetiyor trafiği!
Valla doğru,
Buda oldu.
İnternet’te gördüm,
gülmekten öldüm!

Polis bu,
toplum düzeninden sorumlu,
Şöförler ne yapsın?
Emir bu, tabiki kontağı kapatsın!
Caddede seccadeyi kıblete doğru
yere seren-serene,
kalpleri iman dolu
Rabbim’e selam veren-verene.
Böylece hem “ceza” yemeden kurtulacaklar
hemde İslam Dini’nin sevgili kulu olacaklar

“İmam oturursa, Cemaat sıçrar.”
Diyen bir Atasözü vardır, bilirmisiniz dostlar!
-yada ona benzer-
Türkiye burası, ne farkeder?

(
) Trafik Polisleri; Araç bağlama, denetleme, trafik kazaları gibi görevleri şehir içinde uygularlar. Daha çok şehir merkezlerinin dışında, çevirme ile araç denetlemeleri ve hız kontrolleri yaparlar. (internet’ten alıntı)

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kara zurna (80) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kara zurna (80) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARA ZURNA (80) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
23.8.2023 11:29:51
5 puan verdi

*** KARA ZURNA *** Şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL