Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
molilaz
molilaz

Bir Rüyaydı

Yorum

Bir Rüyaydı

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

565

Okunma

Bir Rüyaydı

bu gün yağmur olmak için yol aldım
iki sıkılgan kalbin bir birine çarparak infilak ettiği
çekingen gülüşlü bir ağaç için
gece boyu ağlamak istedim

taşların ve eğimlerin bildiği şarkılar sulara karışınca
martılar sahili gezindi
dalgalar uyandırıp aşkımızı
bütün yalnızlıkları sevindirdi

o mavi akşamların tatlı rüyası yayılınca
iliştirirdik pırlanta saçan ışıkları başınıza
öyle umut dolu bir zarafet çökerdi ki omuzlarınıza
gökler inzivaya çekilir
var olmayı beklerdik avuçlarınızda

bir rüyaydı biliyorum
ne söylediklerimin arkasındayım
ne de bilmediklerimin
vazife bu
dönüyorum üstünüzde
iki gözüm iki çeşme.


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir rüyaydı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir rüyaydı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Rüyaydı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL