Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ahmet Aytac
Ahmet Aytac

Ayrılık

Yorum

Ayrılık

( 4 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

839

Okunma

Ayrılık

Garip bir ayrılık bu
Yarım bir ayrılık sanki
Hem insan gidiyorum demekle gidemez ki
Aklı kalır, kalbi kalır, kalır yani
Hiç bir zaman tamamen gidemez insan
Hem insan neden gitmek ister ki
Çok anlamsız bu gidişler, sence de saçma değil mi ?
Bu kadar kolay olmamalı bence
Yokluk üşütür hem insanı
Yani ben üşüyorum yokluğunda
Beni ısıtan gülüşe hasretim kaç zamandır
Kim bilir belki de hiç ısınamam artık
Öyle özledim ki hasretimden ciltler yazarım tek nefeste
Fakat kalem oynatmaya mecalim yok artık
Sanırım benim yaşamaya mecalim kalmadı ...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ayrılık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ayrılık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL