Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Barış Çelimli
Barış Çelimli

Sen İle Ben Arasında

Yorum

Sen İle Ben Arasında

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

786

Okunma

Sen İle Ben Arasında

Bir su sesinin başında oturmuşuz
Duru bir gülümseyiş duruyor
Sen ile ben arasında.
Sırtından bir damla ter kayarken belindeki çukura,
Tuz ve buz kıvamı bir arzu eziliyor
Ten ile ten arasında.

Örtüsünü kaldırıp arsız ruhumuzun üstünden
Korkuyu taşa çalıyoruz
Haylaz birer çocuk gibi girip gençliğimize
Bitimsiz coşkumuzu gizlice
O yaştan, bu yaşa çalıyoruz.

Ardımıza bakmadan yürüyoruz
Yıkılan köprüleri umursamadan
Her adımda yeşeriyor bu kuru bahçe
Ön ile yön arasında
Ve soluğumuzun sıcağında bir çağ açıp
Bir çağ kapatıyoruz
Dün ile gün arasında...

Barış Çelimli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen ile ben arasında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen ile ben arasında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen İle Ben Arasında şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL