Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
gursel.ozkan
gursel.ozkan

Yer verme

Yorum

Yer verme

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

658

Okunma

Yer verme

Parklarda
Otobüslerde
Minibüslerde
Metrobüslerde
Metromsularda
Yerimi çocuklara
ve de
Gençlere veriyorum.
Sorma neden diye?
Çünkü
Çocukları ve gençleri
Büyüklerden
Yaşlılardan ve ihtiyarlardan
Çok seviyorum...18/02/2018
Botanik Park/BURSA

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yer verme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yer verme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yer verme şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL