Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
gursel.ozkan
gursel.ozkan

Anlayana

Yorum

Anlayana

( 7 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

624

Okunma

Anlayana

Anlayana

Eğer bir kapı açılıyor ise
O kapı senindir.
Eğer bir kahve közde ise
O köz de, o kahve de senindir.
Ben de gitmiş idim Issız Han’a
Adı gibiydi bana.
Ne kapı, ne köz ne de kahve benimdi.
Anlayana... 16.01.2021

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Anlayana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlayana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anlayana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
17.1.2021 15:45:02
5 puan verdi
Yüreğine sağlık sayfanızda yüreğinizi kaleminize yansıttığınız güzel bir şiirinizi beğeniyle okudum kalemin susmasın nice güzel şiirlere dileğiyle kalın sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL