Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
molilaz
molilaz

En Uyku

Yorum

En Uyku

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

789

Okunma

En Uyku

en uyku derin süren bir korku
kımıldadıkça yüzü dağılan aks
nerede bu işin sonu bir kıyıya varsa
yaprağa ulaşan su gülümsüyor

bazen sisler saklıyor bu sıkıntıyı
gevşeyen toprağın solucanları
genişleyen nefesini pay ederken unutmuyor tabi ki
sen mutlu diye karamsar hava

iki son arasında aynı yörüngeye evrilen
bir kişinin geri dönerek birbirini özlemesi
bu dehşetli çıkmazın ara versiyonu
patırtılar yeni bir şakayı uyandırıyor
yoksam
yaşıyor muyum ben.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
En uyku Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz En uyku şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
En Uyku şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL