Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
pervanem
pervanem

YÜREĞİM KÖZÜ BEKLER

Yorum

YÜREĞİM KÖZÜ BEKLER

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

746

Okunma

YÜREĞİM KÖZÜ BEKLER

Sabahın çiyleriyle, bahçeme can verdiren
Gülüm şarkı söylerken, yüreğim güzü bekler
Gözümde damlalarla, muradıma erdiren
Selim şarkı söylerken, yüreğim yazı bekler

Rüzgârlar hislerimi, dağıttığı bir anda
Dillerime hayaller, dolaştığı zamanda
Günlerce süzülerek, bekleştiğim ummanda
Yelim şarkı söylerken, yüreğim tozu bekler

Titreyen dudaklarım, gülmeleri seçse de
Şen şakrak dillerimle, nağmeleri seçse de
Kıpır kıpır oynatan, besteleri seçse de
Dilim şarkı söylerken, yüreğim sizi bekler

Işık ışık güllerle, aşka akarcasına
Hiç gülmeyen talihim, bana bakarcasına
Küllenen sevdaları, hemen yakarcasına
Yolum şarkı söylerken, yüreğim közü bekler

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yüreğim közü bekler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğim közü bekler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜREĞİM KÖZÜ BEKLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL