Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Rıdvan Yıldız şair
Rıdvan Yıldız şair

İNSAN DOĞADAN AYRILMAZ

Yorum

İNSAN DOĞADAN AYRILMAZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

993

Okunma

İNSAN DOĞADAN AYRILMAZ

Çiçek ve böceği koru
Sakın incitmeyin onu
Canlılar olmazsa eğer
Gelir dünyamızın sonu

Bilinçlen geçir gününü
Yeşildir cihanın süsü
Emek verin dağa taşa
Solmasın doğanın yüzü

Şöyle bir dolaş ormanı
Dertlerin hafifler hani
Etrafta türlü ağaçlar
Doldursun temiz havanı

Zarar vermeden karar ver
İyilik her şeye değer
Koru, yaşat geleceği.
İnsanoğlu doğadan yer

Duyarlı olursan hemen
Ağaçları kesme aman
Zorda kalırız belki de
Doğa kurtarır o zaman

Yaptır güzel bahçeleri
Dolaş cennet köşeleri
Kuru dalı bile kırma
Her şeyin ayrı değeri

Camdan bakınca dağlara
Huzur dolar aydınlığa
Geleceğe borcumuz var
Bırakalım yarınlara

İnsan doğadan ayrılmaz
O olmadan hayat olmaz
Güzelliği koruyalım
Yok edersek var olamaz

18.05.2009

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İnsan doğadan ayrılmaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan doğadan ayrılmaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSAN DOĞADAN AYRILMAZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL