Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mehmet Kılıçel
Mehmet Kılıçel
VİP ÜYE

Dert dağı sıra sıra

Yorum

Dert dağı sıra sıra

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

648

Okunma

Dert dağı sıra sıra




Kırıldı kırkı birden her kırkında bir parça
Binlerce renge dönü düştü gönül bahçeme
Yel sarıp sarmaladı esti hep şuursuzca
Bin bir müsübet oldu doldu gönül akçeme



Urbanım omuzumda fesat duygular doldu
Sağa çevirdim çarkı soluma dönmez döngü
Yaktım ahu ışığı oda kendinden söndü
Zifir karanlık vardı çöktü gönül akçeme



Hacı yatmaz talihim bir ömurdür yaramaz
Naza çekildi vuslat küsmüş bana uğramaz
Nasıl bir bahtmışki bu kayb eden bir kumarbaz
Amorti ve teselli çıktı gönül akçeme



Dert dağı sıra sıra örtmüş bak yollarımı
Çaresizlik bir yandan bağlamış kollarımı
Gurbet çare eylemez sılamı hallarımı
Hasret özlem elele sardı gönül akçemi


Mehmet Kılıçel

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Dert dağı sıra sıra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dert dağı sıra sıra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dert dağı sıra sıra şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
3.7.2016 23:23:47
Tek kelimeyle güzseldi şiir usta eyvallah
Kalemin susmasın
__________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL