Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli

Sevda Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Sevda" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Sevda ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Sevda" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Sevda ile ilgili " 18595 " şiir aşağıdadır.
Senden hoşlanıyorum demesi
Tebessümle ben de senden diyenin,
Demesi değildir aşk. Oysa yürek evinde anlık değil
Bir ömür boyu yaşatmaktır Sevgi bağı meyvesinin adıdır aşk. Tatlı sözle yaşanan sevdanın, Kalıcı konuğu gönül sarayının, Sevda tüttüren gücün adıdır aşk. Gök kubbe altında mutluluğun yolu, Hayallerin çağladığı sevgi seli, Bitmeyen sevdanın fotoğrafı, Mutluluğu yaşamın kanıtıdır aşk.
mcicek151022

...
Devamını oku »

Baykuş öten viran olmuş bahçelerde
Bülbüller konup ötecek bekle canım
Zifiri karanlığın o belirsiz gecelerinde
Ay, bizim için doğacak bekle canım

...
Devamını oku »
Yağmurdan güneşden saklanmaktasın...
Kim bilir şiir gibi kaç yaprakta,
Satırdan cümleden koklanmaktasın...

Kattım gecenin gidişine tadım,

...
Devamını oku »
NEFESLERİ
SEVDA SESLERİ
AHİR VE AKIBETİMİZ
HAYIR OLUR İNŞALLAH
YA RESULALLAH

...
Devamını oku »
Bu sevdalık canımı,
Yaktı derinden yaktı,
Yolunu bekler iken,
Gözüm yollarda kaldı,

...
Devamını oku »
kanat çırpıp geleceksin bir gün
Üveyik kuşları gibi
bunu biliyorum

Getiriyor her gün gül kokunu

...
Devamını oku »
Gönlümü sevdâlara kapattım artık
Kuş uçmaz kervan geçmez olmasın diye
Kalbimin kapısını kapattım artık
Yol geçen hanlarına dönmesin diye

...
Devamını oku »
Bir sen geçti bağrımın ,bahar bahçesinden
Nüfus ettiğin kuytum,ışıklar kuşandı
Paslanmış küfler tutmuş,dilim lehçesinde
Sen kokulu masallar, sevdalar yaşandı


...
Devamını oku »
Dediler ki unut gitti, unutmadım unutmam

Helal olsun canım kanım, yoluna baş koymuşum
Seni İbrahim bilmişim, ben İsmail olmuşum


...
Devamını oku »
Üç kıt’a da at koşturan, evladı fatihan...
Cem olmuş yurdumda, civanmert cihan...
El almış Mevlana, Bektaşi taptuktan...
Bir olmuş yurdumda, Allahuekber…


...
Devamını oku »

İlk 243 244 245 246 247 248 249 250 251 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL