Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır einstein

Sarı Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Sarı" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Sarı ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Sarı" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Sarı ile ilgili " 3038 " şiir aşağıdadır.

Yeleğimin düğmeleri iliğine takılır.
Yare hasret kalanlara yanık türkü yakılır.
Yari yürek özler amma, göz güzele takılır,

...
Devamını oku »
Sen yosun.
Kokusunu bilirmisin.?
Severmisin yeşili.?
Uzak denizlerin derininden.

...
Devamını oku »
Balıklara yem atarken
Benim sarı kanaryam uçtu gitti.
Kim bilir hangi avcının elinde
Yüreğini, ciğerini yedirmemek için çırpınıyordur
Belki bir şehirli eşkıyasının kafesinde

...
Devamını oku »
dize dize heyecanların,, bir altı bir de üstü çizildi.. silinenler de oldu..
bazen söylenemeyen.. söylenemeyecek.. bazen tereddütler, dile gelmeyecek..
kimi zaman, sen, hiç gelmeyecek../

nutkum tutuldu söyleyemedim

...
Devamını oku »
kıvırcık saçlı cocuğun gülümsemesi bir de,
iki yarın, bir dün, ve biraz da hüzün alacaklıyım
ama değmez şimdi lafını bile etmeye
bağışladım


...
Devamını oku »
“Kazak Türklerinin Anısına”

Kopuz sarını sarını,
Dağlar karını karını,
Düşün yarını yarını,

...
Devamını oku »
ansızın gözüme düştü sureti
şaşırdım görünce o letafeti
kendime getirdi en nihayeti
lepiska saçları biraz kavruktu

...
Devamını oku »
su başlarında insanlar
bahçemde karadutum
çaresiz
cansız
geçip gitti dönmemek üzere

...
Devamını oku »
Aşağıdaki şiir Zekeriyya BİCAN’A ait olup, şiir kitaplarında ve özel sitesinde vardır. Noter tasdiklidir. Ve 3. Ordu komutanlığına hediye edilmiştir. Server SEYHAN isimli bir şahıs bazı sitelerde şiirin altına ismini yazarak yayınlamıştır. Site sahiplerine ve Server SEYHAN’A önemle duyurulur. Yaptığı bu ayıp ve işlediği suç, takipsiz kalmayacaktır. Şiirimin altından isminin derhal silinmemesi durumunda yasal işlem yapılacaktır. ÖNEMLE DUYURULUR. Zekeriya BİCAN(Müh-Şair ve Yazar)
SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ’NE
Bu cennet vatanın bekası için çıktılar yola,
Binlerce Mehmet' im ayrıldı üç ayrı kola
Allahuekber dağlarında verildi mola,

...
Devamını oku »
İçinde taşıdığı, o tatsız gelecek kaygısı,
Anlamazmış onu ne annesi, ne de babası,
Oysa kendi hayatını kurmakmış,
Bu masum kızın tek rüyası...


...
Devamını oku »

İlk 290 291 292 293 294 295 296 297 298 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL