ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

76. Altın Küre Ödülleri'ni kazananlar belli oldu!

Merakla beklenilen 76. Altın Küre Ödülleri'ni kazananlar açıklandı. Hollywood Foreign Press Association (Hollywood Yabancı Basın Birliği) tarafından her yıl verilen Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri, Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Törende "Green Book (Yeşil Rehber)" 3 dalda ödül kazanarak gecenin en fazla ödül alan filmi oldu. İşte 2019 Altın Küre kazananları listesi!

7.1.2019

76. Altın Küre Ödülleri'ni kazananlar belli oldu!

Her yıl Hollywood Yabancı Basın Birliği tarafından verilen ve Oscar'ın habercisi olarak kabul edilen Golden Globe (Altın Küre) ödülleri sahiplerini buldu. Televizyon ve sinemanın iki ayrı kategori olarak ele alındığı Altın Küre ödüllerine "Green Book (Yeşil Rehber)" damga vurdu. Film, en iyi müzikal/komedi film, en iyi yardımcı erkek oyuncu ve en iyi senaryo olmak üzere 3 kategoride gecenin en çok ödül alan yapımı oldu. Green Book'u geceden ikişer ödülle ayrılan, "Bohemian Rhapsody", "Roma", "The Kominsky Method" ve "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" adlı yapımlar takip etti. Ödüle layık görülen filmler şöyle: En İyi Film (Drama): Bohemian Rhapsody En İyi Film (Müzikal/Komedi): Green Book En İyi Film (Animasyon): Spider-Man: Into the Spider-Verse En İyi Erkek Oyuncu (Drama): Rami Malek, Bohemian Rhapsody En İyi Kadın Oyuncu (Drama): Glenn Close, The Wife En İyi Erkek Oyuncu (Müzikal/Komedi): Christian Bale, Vice En İyi Kadın Oyuncu (Müzikal/Komedi): Olivia Colman, The Favourite En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Mahershala Ali, Green Book En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Regina King, If Beale Street Could Talk En İyi Yönetmen: Alfonso Cuaron, Roma En İyi Senaryo: Green Book En İyi Film Müziği: Shallow - A Star is Born (Lady Gaga, Mark Ronson) En İyi Yabancı Film: Roma Televizyon dalında ödül alanlar ise şöyle sıralandı: En İyi TV dizisi (Drama): The Americans En İyi TV dizisi (Müzikal/Komedi): The Kominsky Method En İyi Mini TV Dizisi ya da TV Filmi: The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story En İyi Erkek Oyuncu (TV Müzikal/Komedi): Michael Douglas, The Kominsky Method En İyi Kadın Oyuncu (TV Müzikal/Komedi): Rachel Brosnahan, The Marvellous Mrs Maisel En İyi Erkek Oyuncu (TV Drama): Richard Madden, Bodyguard En İyi Kadın Oyuncu (TV Drama): Sandra Oh, Killing Eve En İyi Erkek Oyuncu (TV Mini Dizi): Darren Criss - The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (TV Mini Dizi): Patricia Arquette - Escape at Dannemora En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Kısa TV Dizisi ya da Filmi): Ben Whishaw - A Very English Scandal En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Kısa TV Dizisi ya da Filmi): Patricia Clarkson - Sharp Objects

Yorumlar
"76. Altın Küre Ödülleri'ni kazananlar belli oldu!" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

76. Altın Küre Ödülleri'ni kazananlar belli oldu! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.