ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Elmadağlı öğretmenler '1.Resim, Şiir ve Müzik Şöleni'nde

Elmadağlı öğretmenler '1.Resim, Şiir ve Müzik Şöleni'nde

10.4.2017

Elmadağlı öğretmenler '1.Resim, Şiir ve Müzik Şöleni'nde

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Elmadağ Belediye Başkanlığı işbirliğinde hazırlanan 'Elmadağ 1. Resim, Şiir ve Müzik Şöleni' renkli görüntülere sahne oldu. Şölen, Elmadağ Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Elmadağ'da geleneksel olarak yapılması planlanan ve bu yıl ilk olarak hayata geçirilen resim, müzik ve şiir şölenine Ak Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Elmadağ Kaymakamı Turgay Ünsal, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl, Müftü Metin Arcaklıoğlu, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler  katıldı. Program, Elmadağ'da görev yapan resim öğretmenlerinin yaptığı eserlerden oluşan serginin açılışı ile başladı. Resim sergisi misafirler tarafından ziyaret edildikten sonra müzik ve şiir şöleni programına geçildi. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın  okunması ile başlayan etkinlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl yaptığı açılış konuşmasında, "Sanat, eğitimin içinde olması gereken bir kaçınılmazdır. Eğitim ne kadar önemliyse, sanat ta o kadar önemlidir. Bu nedenle Elmadağ İlçemizde bu yıl  ilki gerçekleştirilen 'Elmadağ 1. Resim, Şiir ve Müzik Şöleni'ne katılan öğretmenleri içtenlikle kutluyorum" dedi.  
Sahnesi , dekoru , orkestrası ile göz dolduran, tamamını eğitim camiası gönüllülerinin oluşturduğu sanatçı eğitimciler, izleyenlere birbirinden güzel şarkı ve türküler söyleyip, şiirler okuyarak unutamayacakları anlar yaşattılar. Yoğun bir çalışma sürecinden sonra ortaya çıkan  ve profesyonelce sergilenen  'şölen' izleyenler tarafından ilgi ve beğeniyle karşılandı. Program sonunda çalışmalarından dolayı emeği geçen öğretmen sanatçılara plaket verildi.


Kaynak:
http://www.hurriyet.com.tr/elmadagli-ogretmenler-1-resim-siir-ve-muzik-s-40422569


Yorumlar
"Elmadağlı öğretmenler '1.Resim, Şiir ve Müzik Şöleni'nde" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Elmadağlı öğretmenler '1.Resim, Şiir ve Müzik Şöleni'nde ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.