ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Açlıktan ölüyorsan, dost sana kapısını açıyor, seni sofraya götürüyor, senin için süt tasını dolduruyor, ekmeği bölüyorsa, içtiğin şey gülümsemedir. EXUPERY Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

12. Sanal Kitap Fuarı başladı

Kitap tutkunlarının her yıl heyecanla beklediği İdefix Sanal Kitap Fuarı, imdirimleri ve özel sürprizleriyle başladı.

26.11.2014

12. Sanal Kitap Fuarı başladı

ntvmsnbc - 2000 yayınevi ve 150 bin farklı kitapla 12. İdefix Sanal Kitap Fuarı tam bir edebiyat şölenine dönüşüyor.

Türkiye’nin en büyük online kitapçısı idefix.com’un her yıl düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Sanal Kitap Fuarı, bu yıl 12. kez düzenleniyor. Fuar, 21 Kasım – 1 Ocak tarihleri arasında idefix.com’da yer alacak. 81 ilin tamamından sipariş alarak Türkiye geneline yayılan fuarın en önemli özelliği, başka hiçbir yerde bulunmayan büyük indirimler. Yazar seçkileri, ekstra indirimli özel setler gibi sürprizleri de içeren fuar bir ay boyunca en avantajlı kitap alışverişinin tek adresi olacak. 12. İdefix Sanal Kitap Fuarı, yüzde 60’a varan indirimlere de ev sahipliği yapacak.
Fuar müdavimlerine dost yenilikler
Önemli eleştirmenler, yayınevi genel yayın yönetmenleri ve çevirmenlere 2014’te çıkan kitaplardan en çok beğendiklerini soran idefix’in dergisi Sabit Fikir, 2014’ün en iyi 50 kitabını fuar müdavimleri için belirledi.
A. Ömer Türkeş, Abidin Parıltı, Ahmet Ergenç, Ali Bulunmaz, Altay Öktem, Arzu Erol, Asuman Kafaoğlu-Büke, Aykut Ertuğrul, Aysu Önen, Baki Asiltürk, Bedia Ceylan Güzelce, Behlül Dündar, Burcu Arman, Burcu Bayer, Bülent Usta, Cemil Kavukçu, Ceyhan Usanmaz, Cihan Akkartal, Elif Bereketli, Elif Tanrıyar, Eray Ak, Ersan Üldes, Faruk Duman, Ferhat Uludere, Fisun Yalçınkaya, Gökçe Gündüç, Gülenay Börekçi, Halil Türkden, Handan İnci, Hande Gürses, Hande Öğüt, Hasan Cömert, Hayati Roman, Haydar Ergülen, Hikmet Hükümenoğlu, Hilmi Tezgör, İpek Şoran, Kaya Genç, Kıvanç Koçak, küçük İskender, Lal Laleş, Levent Cantek, Mert Tanaydın, Müge Gürsoy Sökmen, Müge Karahan, Nazan Maksudyan, Nilay Kaya, Onat Bahadır, Oylum Yılmaz, Sabri Gürses, Selçuk Uygur, Semih Gümüş, Sevin Okyay, Sibel Oral, Süha Oğuzertem, Süreyyya Evren, Tanıl Bora, Yankı Enki, Yekta Kopan ve Yenal Bilgici nin oylarıyla belirlenen listede birinciliğe Kemal Varol’un İletişim Yayınları’ndan çıkan kitabı Haw uygun bulundu.
Listede yer bulan ilk 10 kitap ise şu şekilde:
1- Haw - Kemal Varol - İletişim Yayıncılık
2- Renksiz Tsukuru Tazaki’nin Hac Yılları - Haruki Murakami - Doğan Kitap
3- Dünya Ağrısı - Ayfer Tunç - Can Yayınları
4- Galiz Kahraman - İhsan Oktay Anar - İletişim Yayıncılık
5- Deliduman - Emrah Serbes - İletişim Yayıncılık
6- Köpekler İçin Gece Müziği - Faruk Duman - Can Yayınları
7- Doğa Tarihi - Hakan Bıçakcı - İletişim Yayıncılık
8- Swastika Geceleri - Katharine Burdekin - Encore Yayınları
9- Ölü Reşat - Aslı Tohumcu - Doğan Kitap
10- Gölgeler ve Hayaller Şehrinde - Murat Gülsoy - Can Yayınları
Bunun yanı sıra Kararsız Okur da, fuar süresince kitap tutkunlarına “yol gösterecek”. Kararsız Okur ile okları takip ederek istediğiniz kitaba ulaşıyorsunuz. Elbette oklar arasında amaçsız bir tura çıkmanız da olasılıklar arasında.


Kaynak:
http://www.gercekgundem.com/kultur-sanat/85918/12-sanal-kitap-fuari-basladi


Yorumlar
"12. Sanal Kitap Fuarı başladı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

12. Sanal Kitap Fuarı başladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.