ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Adıyaman'da kitap fuarı açıldı

Adıyaman'da açılan kitap fuarı kitapseverler tarafından büyük ilgi gördü.

27.4.2018

Adıyaman'da kitap fuarı açıldı

Adıyaman Sanat Sokakta açılan fuar 23-27 Nisan tarihleri arasında 4 gün boyunca okuyucuları ile buluşacak.

Sabah 09.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında ziyaretçi kabul edecek olan fuar da birçok yazar ve yayın evine ait kitaplar sergileniyor.

Sanat Sokakta Belediye tarafından kurulan kapalı stantlarda yeri alan yayın evleri, çocuklar için çizgi roman ve eğitici kitapların yanında gençler ve yetişkinler içinde roman ve fikir kitapları ile beraber dünya klasiklerini bulunduruyor.

Fuara Adıyamanlı yazarlar ile dışarıdan gelecek olan yazarların katıldığını fuarda okuyucuları ile buluşup kitaplarını imzalayacaklarını söyleyen Hukukçu-Yazar Ahmet Işık, "En sağlam bilgi kitaplardan öğrenilebilir. Teknoloji şu an gelinen noktada insanları esir almış durumdadır. Dışarıdan aldığımız malzemeler ile kendi medeniyetimizden uzaklaşıp teknolojinin ve Avrupa medeniyetinin esiri olmuş durumdayız. Kitap okuma seviyesi şu an çok gerilerde hem Adıyaman için hem Türkiye için durum böyle." dedi.

"İnternet üzerinden alınan bilgiler sağlıklı değil."  diyen Işık, "Hazır bilgi dediğimiz internetten üzerinden sağlıklı bir şekilde alınmayan bilgileri gençlerimizi olumsuz bir şekilde etkilenmektedir." şeklinde konuştu.  

Yorumlar
"Adıyaman'da kitap fuarı açıldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Adıyaman'da kitap fuarı açıldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.