ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Açlıktan ölüyorsan, dost sana kapısını açıyor, seni sofraya götürüyor, senin için süt tasını dolduruyor, ekmeği bölüyorsa, içtiğin şey gülümsemedir. EXUPERY Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Yeşilçam'dan Bir Yıldız Daha Kaydı

Türk sinemasında yaklaşık 450 filmde rol alan Ünsal Emre (65), Beyoğlu'ndaki evinde ölü bulundu.

25.1.2012

Yeşilçam'dan Bir Yıldız Daha Kaydı

Evde tek başına yaşayan sanatçının ciğerlerinden ve böbreklerinden rahatsız olduğu belirtildi. Ünsal Emre, geçen hafta oğlu Tansel Emre ile dün doktora gitmek için randevulaştı. Dün sabah telefonlara çıkmayınca oğlu Tansel Emre hemen polisi aradı. Çilingirin açtığı eve giren Emre, babasını yatağının üzerinde otururken buldu. Emre’nin öldüğü anlaşıldı.

SİNEMAYA YARIŞMAYLA BAŞLADI

Babasını doğum gününde kaybetmenin acısını yaşadığını söyleyen Tansel Emre, "1971’te SES dergisinin düzenlediği bir yarışmada Tarık Akan’dan sonra ikinci olarak sinema hayatına başladı. Hülya Avşar ile "Kısrak", Emel Sayın ile "Hicran" filmi unutulmayan filmlerinden" dedi. Emre’nin, cenaze işlemleri yetişirse bugün, yetişmezse yarın Hasköy’deki Kırmızı Minare Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Hasköy Mezarlığı’nda defnedileceği öğrenildi.

Yorumlar
Mesaj Yaz 27.1.2012 19:19:21
Ölüm haberini duyduğumda şok oldum ve üzüldüm.sanatsal filmlere imza atmasa da bazı jönlerin gölgesinde kalsa da yeşilçam'a hasbelkader emeği geçen bir emektardı diye düşünmekteyim.Ne var ki yeni yetme ve bazı medyatik isimlerden fırsat bulamayan bir karekter oyuncusunu bir kenara itmek onu untmak bu sektörün vefasızlığı ve gaddarlığıdır ancak.Çoğu da bu unutulmanın kahrına içiyor,hastalanıyor.Allah rahmet eylesin.Kalanların başı sağ olsun.

Mesaj Yaz 26.1.2012 15:45:10
Neden bütün ünlüler yapayalnız ölüyor acaba:(

Allah rahmet eylesin.


Mesaj Yaz 26.1.2012 13:40:32
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun yakinlarina bas sagligi diliyorum...

Mesaj Yaz 26.1.2012 12:42:28
Bir çok emekçinin yazgısı aynı ağzında çiğneyip çıkarıp atıyor sanki bu camia insanları. Eski emektarların çoğunun hiç bir sosyal güvenceside yoktu.Ünsal Emrede bizlerin çocuk yaşta görüp sevdiği emektar artistlerden birisi.Allah rahmet etsin..

Mesaj Yaz 26.1.2012 11:28:38
Allah rahmey eylesin,mekanı cennet olsun

Mesaj Yaz 26.1.2012 09:06:22
Allah rahmet eylesin. Sanatçıların kıymeti yaşarken bilinmiyor ki öldükten sonra bilinse ne çıkar...yazık...

Mesaj Yaz 26.1.2012 00:14:33
Allah rahmet EYLESİN...
usta oyunculardandi..:(


Mesaj Yaz 25.1.2012 21:53:55
Biz Allah’a âidiz ve vakti geldiğinde elbette O’na döneceğiz.


Allah rahmet etsin.


Mesaj Yaz 25.1.2012 13:45:18
Eeeee;
Vefasız Sinema Dünyası. Üstüne üstlük, çok da acımasızsın.
Şimdilerde artık böyle gerçek santçılar yok. Eldekilerin de değeri hiç yok.
Sinema dünyasının; çok ama çok utanç duyması gerektiğine inanmaktayım.
Ruhu şad, mekanı Cennet olsun.........



Yorum Yapın

Yeşilçam'dan Bir Yıldız Daha Kaydı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.