ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. S. Carnot Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Zambak'tan tiyatro hedefi

Mersin'de Zambak Yayınları tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen sosyal sorumluluk projesinde "Orman Sakinleri" adlı tiyatro oyunu sunuluyor.

1.4.2011

Zambak'tan tiyatro hedefi

Mersin’de Zambak Yayınları tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen sosyal sorumluluk projesinde "Orman Sakinleri" adlı tiyatro oyunu sunuluyor.

Zambak tiyatro ekibinin hedefi bir yılda 300 bin seyirciye ulaşmak

İçişleri Bakanlığı Tesislerinde, Zambak ve Coşku Yayınları tiyatro ekibi, ’Orman Sakinleri’ oyunu ile öğrencileri, eğlendirerek eğitiyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zambak ve Coşku Yayınları iş birliğiyle düzenlenen tiyatro gösterisi, Tiyatro Haftası olması nedeniyle ayrı önem kazandı.

Sergilenen oyuna Mezitli’den çeşitli okullar ve anaokulları katıldı. Tiyatro oyunu ve içeriği Milli Eğitim müfredatında da yer alan evrensel konuları içeriyor. Oyunda anlatılan konular, doğru sözlü olma, izinsiz bir şey almama, büyüklere saygı, hayvanları sevme, çocukların tembellikten uzak durmalarını sağlama, başkalarının zaaflarından faydalanmama, çalışarak başarıyı sağlama, çalışmanın erdemini anlatma ve iyilerin tembel olmamasını içeriyor.

Çocukların kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan tiyatro ile, çocuklara iyi alışkanlıklar kazandırılması hedefleniyor. Bir yılda 120 bin izleyiciye ulaşan tiyatro gösterisinin bu yılki hedefi 300 bin izleyiciye ulaşmak.

Zambak ve Coşku Yayınları tiyatro ekibi, Türkiye genelinde talep gelen tüm MEB ve özel okullar, belediyelere ’Benekli’ ve ’Orman Sakinleri’ oyunlarını ücretsiz sergiliyor.

Yorumlar
"Zambak'tan tiyatro hedefi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Zambak'tan tiyatro hedefi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.