Kendinizi temiz ve parlak tutsanız iyi edersiniz; çünkü arkasına geçip dünyayı görmeniz gereken pencere sizsiniz. george bernard shaw

Ak Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Ak" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Ak ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Ak" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Ak ile ilgili " 16656 " şiir aşağıdadır.
(Verse 1)
Akçay’dan esen rüzgar, saçlarını okşuyor
Gönlümde eski bir şarkı, seni bana fısıldıyor
Martılar gökyüzünde, hayalinle süzülüyor

...
Devamını oku »
Akıp gittiğim bu nehir kimin
Birini çağırıyor
Issız sokaklarda düşlerini yitirmiş


...
Devamını oku »
Durgun akar ömürler yaş kemale erince!
Bastığı taşta bile, silinmez iz bırakır…
Fikir, irfan ve vicdan, hep el ele verince;
İpince zihinlerde, gör nice giz bırakır…


...
Devamını oku »
Hiç keyfim kalmadı senden sonrası
Sanki içimdeki hasret yuvası
Bu muydu aşkının bana revası

Her köşe başında seninle doldum

...
Devamını oku »
İnan hasretin değer dönmeye ölümden.
Bölünmeye değer uykular o suretinden,
Ellerin kadar soğuk bir girdap aksinden,
Lütfetmezdin de kimine bazen kibrinden.


...
Devamını oku »
Yürekler tutulur o yâre.
Teller örülürse bu kalbe,
Esirler çoğalacak o yâre.
Nelerle donandığını bir bilsen...


...
Devamını oku »
Sen hangi
şairi okusan
ben o şiir olurum
gizli bir öznedir
açık bir özdür

...
Devamını oku »
Dostlar, ben yazmadım. Yapay zeka yazdı. Konuşma yaptık hak verdi bana ve yazdı.

Yapay zeka, modern çağın en büyüleyici ve tartışmalı konularından biri olarak karşımızda duruyor. Bir zamanlar bilim kurgu filmlerinin fantastik unsurları olan bu kavram, bugün hayatımızın her alanına nüfuz etmiş durumda. Edebiyatın derinliklerinden müziğin ritmine, görsel sanatların renklerinden savunma sanayinin stratejilerine kadar yapay zeka, insanlığın ürettiği her alanda kendine bir yer buluyor.


...
Devamını oku »
Bazen çağlar seller gibi
Aşk diye gönül verdim
Yüz çevirdi eller gibi

Ümit ile hep koşturdum

...
Devamını oku »
Herşeyi unuttum birsen aklımda
Aşk dedikleri şey buymuş galiba
Her şeyi unuttum bir sen aklımda

Ağlayarak bana unut demiştin

...
Devamını oku »

İlk 111 112 113 114 115 116 117 118 119 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL