ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. Thomas Carlyle Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
oktayzerrin

oktayzerrin

11.1.2007 01:28:46

ben çok yapıcı bir insanım ve bunu da her zaman göstermeye gayret ettim..beceremediğim zamanlar da çok olmuştur elbet..ama nasıl ben bir hata yapmışsam veya öyle görüyorlarsa ben o hata için her zaman özür dilemeye hazırım ama bir şartla..özür dileyen bir tek ben olursam tek ben suçlu durumuna düşerim ki bu da sanırım tek taraflı bir durum olur..ama karşılıklı olarak bunu yapacaksak ben her zaman varım..sevgili FSM beni üye dostlarımla alay etmekle suçluyor ama siz pek de önemsenecek bir şey olarak görmüyorsunuz..niçin..çünkü sizin özünüzde ve mayanızda insanlık sevgisi var..saygı var..tevâzu var...mutlaka bunlar her insanda vardır ama göstermedikten sonra bir cümleyle de olsa arkadaşım yanlış anlamışım,özür dilerim diyemedikten sonra ne hükmü var ki bu güzel değerlerin.? ama dikkat etmişseniz yine de ben öğretmen kimliğimin gücü ve sevecenliğiyle hep alttan almaya çalıştım..hata Sadettin beye verdiğim cevabı da okudunuz..lütfen şimdi daha sağ-duyuyla bakalım..tek suçlu ben miyim ?ben aile sitesi diye bir şiir ekledim ama arkadaş beni yanlış yazdığım bir " ihtiyarım" şiir başlığıyla mahçup edici ifadeler kullanmış.bınları da mı okumadınız?ama ben yine de yapıcıyım..kimseye kin gütmem..güdemem..bir karıncayı bile incitemem..tavuk kesemem..böyle bir mizâcım var..bunları kendimi haklı çıkarmak için de söylemiyorum..ama karşılıklı anlayış,sevgi ve saygının olmadığı bir ortamda demokrasi zaafa uğrar..insanda güvensizlik yaratır...yine de seviyeli buldum yorumunuzu..zaten bu sitede en çok sizin yaklaşımlarınızı beğeniyorum..sizi yoktunuz nedense diğer yönetici arkadaşlardan bir tek görüş bile gelmedi..müdahale hakkını niçin kullanmadılar arkadaşlarım merak ettim..ilginize teşekkür ederim..benim dostluk kapım girene ardına kadar açık..teşekkür ederim..sevgi,selam ve saygılarımla...bir de benim o arkadaşa özel bir kinim veya öfkem olsaydı, zaten günün şiirine lâyık görülen şiirine de yorum yazmazdım..son sözüm de budur...hoşçakalınız..


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.